Menu Sluiten

Hans

Al jaren zingt Hans aan de top van de Nederlandse klassieke muziek. Met zijn klassiek geschoolde stem – ontwikkeld aan het Sweelinck Conservatorium van Amsterdam – treedt Hans op in concertzalen, zingt hij opera en heeft hij al verschillende cd’s opgenomen. Ook heeft Hans een aantal optredens voor het Koninklijk Huis mogen verzorgen. En onlangs trad Hans nog op tijdens het Keukenhof Concert, uitgezonden door Omroep MAX. Met zijn warme stem zingt Hans nu – speciaal voor ouderen in de zorg – een groot repertoire van bekende songs tot aan klassieke hits.

Met zijn Liedroman ‘Teruguit naar Nu’ brengt hij een ode aan korte levensverhalen die voor iedereen herkenbaar zijn. Verhalen die gaan over je eerste liefde, die zomervakantie met de tent, over je schoolperiode en dat ene bezoek aan het circus met je ouders. Deze liedroman schreef en ontwikkelde Hans speciaal voor de zorg.

Hans over zijn liedjesprogramma ‘Teruguit naar Nu’: ‘Met mijn licht klassieke stem zing ik herkenbare liedjes, aangepast naar de smaak van de bewoners. Waar ik veel liedjes op mijn repertoire heb, gaat dit gelukkig gemakkelijk.’ Hoe het repertoire klinkt? Heintje’s ‘Mama’, Ave Maria, Edelweiss uit de Sound of Music, maar ook liedjes van Elvis, Aznavour en Sinatra en zelfs klassieke opera hits passeren de revue.

Zelfs een oude Philips Pick-up komt er aan te pas om plaatjes te draaien. Samen met de bewoners zingt Hans dan liedjes over de bekende motten van Dorus en de Amsterdamse grachten. Maar ook klinken de meezingers de Zuiderzeeballade en ‘Ik heb eerbied voor jouw grijze haren’.

Wilt u graag meer informatie, wij horen graag uw wensen!
Graag komen we met u in contact. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 06-27295508 of info@muziekvoordezorg.nl.

Terug naar de homepage >>>