Menu Sluiten

Claes van der Ster

Het leven gaat niet altijd over rozen, maar toch kun je van elke dag een feestje maken. En dat lukt zeker met deze sympathieke zanger, welke je al snel in je hart sluit. Claes van der Ster zorgt in het dagelijks leven, volgens zijn zeggen, voor mensen mét mogelijkheden. In de volksmond ook wel “gehandicapten” genoemd. Hierdoor, weet Claes goed in te spelen op de behoefte van zijn medemens.

Claes van der Ster zingt graag voor u de sterren van de hemel. Dit doet hij door middel van covers/originele songs uit het Amerikaans Levenslied. U kent vást wel de klassiekers Jim Reeves, Johnny Cash, Willie Nelson, het zijn min of meer de grondleggers van de Country! En Claes maakt soms ook een uitstapje richting Neil Diamond, Elvis Presley, maar óók Nederlandstalig mét, indien gewenst, een polonaise op het eind! Claes van der Ster is een duizendpoot, want naast het zingen en werken in de zorg doet Claes ook aan linedance en geeft hij hier ook workshops in. Geeft hij vocal-coaching én start hij in september 2021 met de studie “Muziektherapie”.

Deze Country zanger en muzikant weet als geen ander er een fantastische (thema) optreden van te maken.

Wilt u graag meer informatie, wij horen graag uw wensen!
Graag komen we met u in contact. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 06-27295508 of info@muziekvoordezorg.nl.

 

Terug naar de homepage >>>