Menu Sluiten

Esther

Op haar 56e  timmert Esther aan de weg als DJ Je Moeder. In de 80’er jaren was zij DJ en nu weer. Haar muziekkeus is old- en newskool HipHop, RnB, Afrobeat en Motown. Na allerlei lessen bij verschillende DJ’s  kan ze mee in de vaart der volkeren. 

In 2013 zat Esther in een rolstoel na een 22 uur durende operatie aan een wervel in haar onderrug (extractie).  Het heeft haar meer dan vier jaar gekost om weer up en running te zijn.

Vanaf 2017 ging het beter met Esther en begon ze als danser bij het Danspaleis; de Drive-In Disco voor ouderen. Het Danspaleis bezoekt verpleeghuizen en verzorgingshuizen door heel Nederland. Ook door het Danspaleis werd haar liefde voor muziek weer aangewakkerd. “Het is zo bijzonder wat muziek teweeg brengt; voor jong en oud!”

Muziek is niet alleen fijn voor je oren maar voor je hele lichaam. In het algemeen zorgt muziek bijvoorbeeld voor minder stress. Je cortisol level gaat naar beneden en je endorfines nemen toe! Verder is het altijd goed om te dansen en te bewegen. Wat je ook doet, beweeg! Doe waar je blij van wordt. Volg je dromen en ga ervoor.

Esther komt graag naar de mensen toe voor een “praatje en een plaatje” heerlijke muziek voor ieder wat wils!
De unieke Drive-inn DJ van Muziek voor de Zorg!

Wilt u graag meer informatie, wij horen graag uw wensen!
Graag komen we met u in contact. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 06-27295508 of info@muziekvoordezorg.nl.

Terug naar de homepage >>>