Menu Sluiten

Harten Diva

Al op jonge leeftijd verzorgt Apolonia samen met haar broer Gabriël huisconcerten. Apolonia als zangeres(mezzosopraan), begeleid door Gabriël als pianist. Tijdens haar opleiding aan de Music-All-Factory speelt zij de hoofdrol in een semiprofessionele bewerking van de musical Miss Saigon. Bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen speelt zij in de musical “The King and I.” Na deze musical volgen Les Misérables (Music Hall, Antwerpen), en diverse muziek-theatervoorstellingen zoals Sneeuwwitje de musical bij Studio 100.

Eind 2004 zingt zij samen met Janet Mooney en Ben Cramer op het “Goede Doelen concert” in De Doelen te Rotterdam. Vanaf 2002 verzorgt zij met haar muzikaal ensemble “CHAPO” concerten op kastelen en landhuizen. Ook zingt zij bij openingen en evenementen, o.a. het “Regenbooggala” in 2008. Met het muzikale ensemble ‘Intemezzo’ verzorgt zij diverse optredens door Nederland. Vanaf 2011 tot 2015 zingt zij als een van De Alpenzusjes in Nederland en België. Vanaf 2015 tot heden verzorgt zij voornamelijk prive-optredens , o.a. in verzorgingstehuizen, bij huwelijksceremonies en openingen. Zij vormt samen met 3 zangeressen het kwartet ‘Enchanted Ladies’ en sinds 2020 verzorgt zij optredens onder de naam ‘Hartendiva’, voornamelijk voor ouderen.  Naast haar werk als zangeres werkt Apolonia als matchmaker en is zij professioneel CVT zangdocent.

 

Wilt u graag meer informatie, wij horen graag u wensen!
Over Apolonia of de beschikbaarheid? Graag komen we met u in contact. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 06-27295508 of info@muziekvoordezorg.nl.

Terug naar de homepage >>>