Menu Sluiten

Jacqueline

Jacqueline, bekend vanwege haar rol in de televisiecommercial van Alzheimer Nederland, en werkzaam als medewerker zorg en welzijn bij verzorgingshuis Martha Flora, zingt bekende en aansprekende liedjes uit de jaren ‘50 en ‘60.

Haar repertoire bestaat onder andere uit luister- en meezing liedjes van Willeke Alberti, Abba, Lenny Kuhr, The Beatles en Engelbert Humperdinck.

Vooral door Jacqueline haar warme en natuurlijke wijze van optreden, zet Jacqueline een sfeervol optreden neer, waarbij haar publiek niet stil kan blijven zitten.

 Jacqueline haar ervaring als stewardess bij de KLM, haar vrijwilligerswerk bij de Vruchtenburg voor psychologische zorg aan mensen met kanker én in de jeugdzorg, haar bedrijf met sieraden gebaseerd op kunst en tot slot haar opleiding tot seniorencoach, hebben haar gevormd tot de veelzijdige persoonlijkheid die ze nu is.

Momenteel is Jacqueline nog artiest in opleiding, samen met het team van Muziek voor de Zorg is ze lekker aan het werk om binnenkort mooie optredens te gaan verzorgen.

Wilt u graag meer informatie, wij horen graag uw wensen!
Graag komen we met u in contact. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 06-27295508 of info@muziekvoordezorg.nl.