Menu Sluiten

Nathaly

Nathaly  is een zangeres die in de ruim 30 jaar dat ze nu actief is haar sporen in de muziek ruimschoots heeft verdiend. Haar tv debuut maakte ze op 17 jarige leeftijd in het programma De Vuist van Willem Duys met haar single “ Sittin’ by my radio” een medley van oude successen van Karen Carpenter. Richard Carpenter was ontroerd door deze hommage aan zijn zus en wilde zelfs een song voor Nathaly schrijven. Nathaly studeerde af aan de Akademie voor Lichte Muziek van John de Mol sr. en aan het Hilversums Conservatorium. Ze was leadzangeres in diverse orkesten (o.a. Casino, Hollywood Boulevard, Glenn Miller Orchestra) waarmee ze bijna alle Nederlandse artiesten heeft begeleid maar ook veel in het buitenland heeft gewerkt. Ze was finaliste bij het Helexpo Songfestival of the European Countries Greece 1994 en het Nationaal Songfestival 2005.

Nathaly’s hart ligt zowel bij de jazzmuziek als bij het populaire genre. Ze werkte mee aan de cd “A living legend” van de legendarische saxofonist Harry Verbeke  (The Diamond Five) en treedt momenteel met haar eigen jazzformatie op o.l.v. pianist Jean Louis van Dam. In 2001 formeerde ze haar damesgroep “Femme Vocale”. Diverse optredens volgden met in 2012 zelfs deelname aan het tv programma The Winner Is (Talpa). In 2014 besloot zij Femme Vocale in de oude samenstelling op te heffen. Inmiddels heeft ze een nieuw damestrio “Superb Voices” met de geweldige zangeressen Liane Hoogeveen en Lucette Snellenburg.

Nathaly is een veelgevraagd zangcoach met een eigen zangpraktijk STAGEDOOR Ze heeft lesgegeven aan diverse muziekscholen en veel van haar leerlingen stroomden door naar een vakopleiding. Solistisch zichzelf aan piano begeleidend, maar ook musicerend met andere collega’s legt Nathaly zich voortdurend toe op het ontwikkelen van nieuwe muzikale concepten. Ze heeft een eigen cd uitgebracht met eigen songs ‘Driven By The Wind‘ geïnspireerd op muziek van Sting(en deze cd ook netjes afgeleverd in de brievenbus bij het landgoed van Sting ). Maakte prachtige videoclips die te zien zijn op haar YouTube kanaal. Haar laatste project waaraan ze heeft meegewerkt heet Sharing Shearing geïnspireerd op muziek van George Shearing en “Het DierenTribunaal” van Professor Cees Hamelink. Ze treedt veel op met pianist Jean Louis van Dam maar ook met veel andere musici als Frits Landesbergen, Paul Poulissen, dixieband, en doet ook veel solo optredens. Ze treed al jarenlang met veel succes op voor senioren en verzorgingshuizen met speciale programma’s en thema’s. Ze wordt gewaardeerd vanwege haar professionaliteit, haar afwisselend repertoire en leuke aankleding van de act en ze wordt daardoor met regelmaat teruggeboekt bij diverse instellingen. 

Nathaly heeft een zeer uitgebreid repertoire voor senioren en werkt ook met veel thema’s. Ze is met haar kleine versterker mobiel inzetbaar en kan ook buiten rondom het huis optreden of over de afdelingen lopen of aan een ziekbed een kort lied zingen. De optredens kunnen akoestisch en onversterkt plaatsvinden (bijv: voor kleinere huiskamers tot 15 personen), maar de optredens kunnen ook versterkt plaatsvinden voor een grotere zaal of voor buiten optredens bijvoorbeeld vanwege Corona maatregelen. Nathaly heeft veel leuke outfits passend bij het thema en kan ook attributen meenemen passend bij het thema (bijv. een sneeuwmachine, of een lichtgevende mantel, of lente attributen). Ze werkt ook met veel leuke Medleys met herkenbaar repertoire voor ouderen.

Enkele voorbeelden van thema’s: Oktoberfest, Dierendag, Willeke Alberti Tribute, Koffie Meezing Programma, Kerst, Bevrijdingsdag. Het repertoire varieert van gezellig en herkenbaar Nederlandstalig, tot Jazz en Spaans of Franstalig of Duitse muziek. Ook Dixieland en Accordeon programma is mogelijk. Soms speelt Nathaly ook wel eens een liedje aan de piano indien deze aanwezig is. De welzijnsmedewerkers mogen ook aangeven indien ze een speciaal thema organiseren dan maakt Nathaly daar een passend programma bij.

Wilt u graag meer informatie, wij horen graag u wensen!
Over Nathaly of de beschikbaarheid? Graag komen we met u in contact. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 06-27295508 of info@muziekvoordezorg.nl.

Terug naar de homepage >>>