Menu Sluiten

Petra

Petra begon op 7-jarige leeftijd met het bespelen van de harp. Na een medische opleiding besloot zij alsnog voor een muzikale carrière te kiezen. Zij studeerde van 1991 tot 1995 aan het Utrechts Conservatorium en vervolgens nog 2 jaar aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Erika Waardenburg. Zij was de eerste jaren van haar professionele carrière als freelance harpiste werkzaam bij diverse orkesten. Daarnaast trad zij zeer regelmatig op, zowel solo als met een aantal duo-ensembles, zowel in het concertcircuit als tijdens zakelijke evenementen.

Tegenwoordig verzorgt zij voornamelijk huiskamerconcerten in kleine intieme setting. Dit kan zowel solo zijn, als met een van de zangers of zangeressen waar ze mee samenwerkt. Haar repertoire omvat een groot aantal genres en stijlen, van bekende klassieke stukken en meditatieve sfeermuziek tot verrassende pop arrangementen

“Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik ooit de keuze heb gemaakt voor de muziek. Het is zo bijzonder met een optreden je publiek te kunnen raken. Ik hoop altijd dat na een concert iets van de magie blijft bestaan en ik de wereld, al is het maar korte tijd, toch iets mooier heb kunnen maken”

Wilt u graag meer informatie, wij horen graag uw wensen!
Graag komen we met u in contact. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 06-27295508 of info@muziekvoordezorg.nl.

Terug naar de homepage >>>